Voorgerecht
***********
Zeeuwsemosselen
Garnalencocktail
Gebakken| champignons
Champignonsoep
Voorgerecht wordt geserveerd met stokbrood en kruidenboter
Hoofdgerecht
************
* Zeebaarsfilet met rode vissaus
* Gegrilde tonijn met rode vissaus
* Twee vegetarische grand loempia's
* Mals varkenshaasje met champignonsaus
* Kogelbiefstuk met peperroomsaus
* Hertenhaasje met rode wijnsaus
* Kip Léon- delicatesse van kip, uien, champignons, paprika, en Spaanse pepers
Hoofdgerecht wordt geserveerd met frites, aardappelgratin en warme groenten
Dessert
*******
* Dame Blanche- Roomijs met chocoladesaus en slagroom
* Coupe Cherry - Roomijs met warme kersen en slagroom
* Spaanse koffie - koffie met licor Cuarenta y tres (licor 43) en slagroom
* Koffie cappuccino of thee
€ 36,00